VOORWAARDEN

Algemeen

Op deze pagina vind je de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Eemkiekn.

Op Eemkiekn vind je voornamelijk handgemaakte artikelen. Er bestaat in dat geval maar één exemplaar van in de aangegeven maat en kleuren. Die kleuren kunnen in een enkel geval iets afwijken van die op de foto's van de site. Vaak worden ze echter bij de beschrijving van het artikel ook wel even vermeld.

De voorwaarden zijn van toepassing voor alle overeenkomsten die je sluit met Eemkiekn.
Wanneer je iets bestelt bij Eemkiekn ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Prijzen

De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief b.t.w. en exclusief verzendkosten.
Als verzendkosten gelden de tarieven van PostNL.

De prijs die bij het betreffende artikel staat is de prijs die je op het moment van bestellen betaalt. De prijzen zijn definitief, met uitzondering van aanbiedingen. Hierover kan niet gecorrespondeerd worden.

Aansprakelijkheid

De stoffen zijn voor gebruik gewassen. Desondanks adviseert Eemkiekn de kleding enz... de eerste keer apart, met de hand en op lage temperatuur te wassen. Ook het gebruik van de wasdroger wordt afgeraden. Artikelen met applicaties altijd binnenstebuiten wassen en strijken.

Ruilen of retour

Elk handgemaakt artikel is uniek. Er is maar één exemplaar van gemaakt. Ruilen voor eenzelfde artikel is dus niet mogelijk.

Wanneer een artikel niet past of anderszins niet aan de verwachtingen voldoet, kan het binnen vijf dagen worden geretourneerd, mits het schoon, ongebruikt en ongewassen is. De kosten van de retourzending zijn voor de koper. Het voor het artikel betaalde bedrag wordt dan teruggestort.
Neem in dit soort situaties altijd vooraf even contact op via de mail.

Privacy

Persoonsgegevens worden alleen door Eemkiekn gebruikt. Zij zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij deze betrekking hebben op de betaling of bezorging van de bestelling.